јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Афилијативна програма

ПромовирајтеЗаработетеПридружете сe
Одберете соодветни производи кои ќе ги промовирате на вашите посетители. Заработете до 10% провизија од продажбите преку вашиот сајт. И вашите производи може да се промовираат преку афилијативната мрежа!

Доколку имате портал, форум, веб сајт или блог, ви нудиме бесплатни алатки за заработка од вашите веб содржини преку таргетирана промоција на производи. 

Алатки »   

Доколку немате веб сајт или блог, можете да се вклучите во афилијативната програма со алатката Webdesigner, која ќе ви помогне наједноставно и бесплатно да имате свој веб сајт. 

Бесплатен веб сајт »

Добивајте провизија од продажби направени до 30 дена од посетата преку вашиот сајт.

Пружете им нови корисни информации на вашите посетители заработете од нивната потрошувачка!

Регистрација »

Промовирајте ги вашите производи низ целата мрежа само со е-продавница, Store на Трговски центар!

Со најдобрата е-продавница која вклучува бројни маркетинг алатки, ќе можете да определите афилијативна провизија и вашите производи да ги промовира целата афилијативна мрежа! Продавајте уште денеска!

Повеќе за е-продавница »

 

Од нашиот блог  
Афилијативната мрежа е еден од најдобрите начини на заработка преку интернет. Овој тип на интернет маркетинг стана многу популарен и неговата популарност расте правопропорционално со растот на електронската трговија во светот...Повеќе»