јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Aфилијативни алатки и аналитика

Елементи

 

Eлементи се блокови со производи кои се вметнуваат во веб сајтот на афилијативниот промотор.

Блокови

Елементите може да се вклопат во било која веб страна, бидејќи се достапни во 6 различни димензии  728x90, 120x50, 160x550, 250x200, 300x250 и 240x110 ), Исто така може да изберете дали да се прикажува цена, рамка и попусти, како и да одредувате боја на наслов и боја на позадина.

250 x 200

 

300 x 250

240 x 110

728 x 90

 

160 x 550

120 x 550

 

Селектирање на производи 

Производите може да се селектираат по:

 •  продажно место
 •  производи кои се: најнови, најпродавани, на попуст, најпопуларни, случајни
 •  по категорија  
 •  број на денови активни во каталог

Според листа  на производи може да додавате производи еден по еден.

Според историја на посети кои производи се кликани во блокот на афилијативниот партнер.

 

Со историја - Доколку корисникот нема историја може да се подреди од листата на продукти - најнови, најпродавани, на попуст, најпопуларни, случајни

 

Дизајн на елементите

Дизајнот на блоковите може да се менува по желба :

 • боја на наслов
 • боја на цена
 • прешкртана цена доколку има попуст
 • боја на позадина 
 • боја на рамка

Moже исто така да се менува стилот на рамката на блокот

Вметнување во страна

 Со внесување на кодот на вашата веб страна ќе го прикаже блокот со избраните производи во афилијативниот блок.

 

 
Извештаи за заработка  

Добивајте детални извештаи за вашите заработки и откријте што е најдобро за вас.

Следете ги вашите заработки 24x7 преку извештаите вградени во вашиот бесплатен афилијативен сервис. Прегледите можат да ви помогнат да разберете што ги мотивира вашите клиенти да купат и какви видови на производи им се допаѓаат. Ви овозможуваме на лесен начин да имате преглед за вашиот сообраќај, приходи, стапки на конверзија и вид на линкови со кои ќе можете повеќе да заработите со вашиот веб-сајт.

 
Типови на извештаи:  
 • Продажби
 • Кликови 
 • Заработка по ден, производ и линк 
 • Блокови 
 • Аналитика 
 • Сметки

Е-продавница

 

Store

Отворете професионална е-продавница брзо и лесно за само неколку минути. Доколку имате е-продавница на Трговски Центар ќе можете да користите Афилијативна програма и да заштедите на маркетинг. Уредете ја на лесен начин со флексибилен Content Management Sysytem (CMS). Започнете со продажба веднаш и промовирајте ја вашата продавница.

Предности на продавниците:

 • Продажба насекаде 24/7
 • Конвертирање на посетите во продажба
 • Вклучете производи за кои ќе вие одлучувате 
 • Дизајнирајте веб продавница по ваша желба 

Отворете интернет продавница без потреба од програмирање: 

 • Кошничката на tc.mk е веќе имплементирана
 • Продажба на повеќе типови на производи и услуги

Повеќе за Трговски центар Store