јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

1. Што добивам со веб продавница?

Со самото купување на веб продавница добивате:

  • веб сајт со сопствен домен, интегриран блог и продавница
  • интегрирана платежна кошничка
  • интегрирана испорака
  • заштедувате пари за техничка поддршка
  • наплата со картичка и банкарски налог
  • најсовремен систем за осигурување на трансакции
  • вградени  интернет маркетинг алатки

2. Каква продавница ќе добијам на Трговски центар?

На Трговски центар добивате автономна брендирана продавница со комплетно решение.
Зa Вашата продавница ќе имате избор од повеќе темплејти на дизајн а ќе можете во изгледот да си го додадете и сопственото лого. Системот за управување со содржини е флексибилен и дизајниран за да може лесно да се користи.

3. Колку производи може да продавам преку продавницата?

Трговски центар подржува број на производи во зависност од избраниот пакет од 100 (во TCshop Start) до 20.000 (во TC shop Mega) по продавница.

4. Kaко е регулирано ДДВ-то на секој производ или услуга?

Кога се внесува цената на производот или услугата се внесува крајната цена со вклучен ДДВ.

5. Колкава е провизијата и дали има дополнителни трoшоци?

Провизијата  зависи од типот на пакет изнесува од 2.8% до 4.2% без вклучен ДДВ од 18%. Во провизијата е вклучена и банкарската провизија и нема дополнителни трошоци околу провизијата.

7. Кој може да отвори интернет продавница?

Секое правно лице кое е регистрирано може да отвори интернет продавница.

8. Кога се активира интернет продавница?

Откако ќе го одберете посакуваниот пакет на www.store.tc.mk и ќе се регистрирате, потребно е да ги доставите следните документи: