јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar


Прес

Македонците онлајн купуваат цвеќе, играчки и бела техника Plusinfo
Потребна е поголема промоција на купување преку интернет ALFA TV
Купопродажбата преку интернет се зголемувa Kanal 5
Бесплатна платформа за интернет-трговија Нова Македонија
Бесплатна платформа за интернет-трговија Утрински весник
Бесплатна платформа за интернет-трговија Vecer
Ќе поврземе многу иноватори со нивните потенцијални финансиери Kapital
Инвеститорите целат кон Македонија Kurir
Македонците на масовен шопинг на интернет Kapital
Интернет трговија во Македонија it.com.mk
Интервју со Александар Тасев од www.tc.mk Komunikacii.net